IE is not supported! Please open this website in other browser.

exclusiv eco new

WUXAL® AMINOCAL

Aglukon

Biostimulator lichid organic cu Calciu, Polipeptide, Mn și Zn.

Solicită ofertă de preț
  • Substanță activă 15% Oxid de Calciu(CaO) 202 g/l, 0.5% Mangan (Mn) 6 g/l, 0.5% Zinc (Zn) 6 g/l, 5% Aminoacizi 68 g/l
  • Formulare Soluție lichidă
  • Mod de acțiune n/a
  • Ambalaj 1 l, 10 l

Descrierea produsului

WUXAL® AMINOCAL este un biostimulator sub formă lichidă, cu concentrație ridicată în Calciu și un conținut bogat în aminoacizi, polipeptide naturale, mangan și zinc. Nu conține azot mineral, excluzându-se astfel dezvoltarea târzie a lăstarilor. Tehnologia blândă de extracție păstrează activitatea biologică a ingredientelor active. Este special formulat pentru a îmbunătăți perioada de depozitare după recoltare și coloritul fructelor. Valoarea pH-ului WUXAL® AMINOCAL asigură o aprovizionare excelentă cu calciu chiar și a fructelor mature. Ca în natură, zincul și manganul sunt capabile să formeze complexe proteice și să faciliteze absorbția calciului.

Dăunători combătuți

Principalii agenți dăunători combătuți

Doze și indicații aplicare

Cultură**
Agent dăunător
Doză*
Perioadă aplicare BBCH
Număr maxim de aplicări
Timp de pauză

Cireș

Carență de calciu cireș

Carență de mangan cireș

Carență de zinc cireș

5 l/ha

De 3 - 5 ori în timpul diviziunii

3-5 în timpul diviziunii

Măr

Carență de calciu măr

Carență de mangan măr

Carență de zinc măr

5 l/ha - 8 l/ha

De 3 - 4 ori, începând cu 3 - 5 săptămâni înainte de recoltare

3-4

Varză, Varză de Bruxelles, Broccoli, Conopidă

Carență de calciu varză

Carență de zinc varză

Carență de mangan varză

Carență de mangan conopidă

Carență de calciu conopidă

Carență de zinc conopidă

1 l/ha

Începând cu perioada imediat premergătoare formării căpățânii, cu repetare la intervale de 7 - 10 zile (reducerea arsurii vârfului)

7-10 zile

Salată

Carență de calciu salată

Carență de mangan salată

Carență de zinc salată

5 l/ha

Începând cu 2 - 3 săptămâni de la plantare, cu repetare la 7 - 10 zile (reducerea incidenței arderii vârfului)

7-10 zile

Tomate, Ardei

Carență de calciu tomate

Carență de calciu ardei

Carență de mangan ardei

Carență de zinc ardei

Carență de zinc tomate

Carență de mangan tomate

5 l/ha

De 3 - 5 ori, începând după prima floare, cu repetare la intervale de 7 - 10 zile

3-5

Legume

Carență de calciu tomate

Carență de calciu pepene verde

Carență de calciu vinete

Carență de calciu castraveți

Carență de calciu morcovi

Carență de calciu ardei

Carență de calciu ceapă

Carență de mangan pepene verde

Carență de mangan morcovi

Carență de mangan tomate

Carență de mangan ceapă

Carență de mangan castraveți

Carență de zinc tomate

Carență de zinc ardei

Carență de zinc ceapă

Carență de zinc pepene verde

5 l/ha, 2 l/ha - 2.5 l/ha

Legume în câmp: În funcție de cererea varietăților, Legume în spații protejate: De 3 - 5 ori, începând după prima floare, cu repetare la intervale de 7 - 10 zile

3-5

Viță de vie

Carență de calciu viță de vie

Carență de mangan viță de vie

Carență de zinc viță de vie

5 l/ha, 5 l/ha

Struguri de masă: aplicări repetate, pentru a îmbunătăți rezistența împotriva diviziunii boabelor, Struguri de vin: Fideliu Păuleţ-Crăiniceanu 3 aplicări împreună cu tratamentele cu fungicide, între legarea fructelor și veraison

3

Căpșun

Carență de calciu căpșun

Carență de mangan căpșun

Carență de zinc căpșun

5 l/ha

De 2 - 3 ori, împreună cu fungicidele

2-3

Prun

Carență de calciu prun

Carență de mangan prun

Carență de zinc prun

5 l/ha

4 tratamente, începând cu perioada de după înflorit și 30, 60, 90 zile după înflorit

4