Filtre

  • grid view icon
  • list view icon
Căutare
  • grid view icon
  • list view icon

Specialiștii Kwizda Agro s-au întâlnit cu viticultorii la patru crame cu renume în România

Turul evenimentelor din acest an a avut acoperire la nivel național, pornind de la Crama Averești (Iași), continuând cu Cramele Recaș (Timișoara) și La Salina (Cluj), și oprindu-se (doar până anul viitor) la Crama Licorna din Dealu Mare (Prahova). „Scopul acestor reuniuni este și acela ca viticultorii să își împărtășească, în cadrul comunității lor, toate bunele practici care au generat reușite în afaceri și care, aplicate la scară largă, pot extinde notorietatea vinurilor românești, cu rezultat direct în creșterea cererii pentru ele”, a precizat Ion Mutafa, Director Marketing Culturi Horticole Kwizda Agro Romania.

„Tehnologii moderne pentru o livadă productivă” - o serie de evenimente dedicate pomicultorilor

„România devine treptat unul dintre cei mai importanți producători de mere din Uniunea Europeană, iar noi, alături de dvs., suntem convinși că fructele autohtone merită să devină prioritare în rețelele de comercializare. Prin aceste reuniuni, KWIZDA Agro Romania dovedește pomicultorilor la nivel național că, utilizând produse de foarte bună calitate, care ajută plantația să depășească momentele critice, ei pot obține un spor de producție ridicat și fructe de calitate superioară”, a declarat dr. ing. Ion Mutafa,  Director Marketing Culturi Horticole în cadrul companiei.

Asigurați-vă din start o cultură de cereale productivă, fără boli, cu WUXAL Terios Mn+.

Microelementele conținute de WUXAL Terios Mn+ stimulează cultura în 3 moduri: stimulează germinarea seminței, ajută la dezvoltarea corectă a rădăcinilor și diminuează efectele stresului de orice natură, oferind plantelor resursele nutritive pe care nu le pot obține singure. Tratamentul sămânță WUXAL Terios Mn+ conține nutrienți dedicați culturilor de cereale, ce contribuie la obținerea unei răsăriri uniforme, cu plante viguroase, chiar și în condiții climatice mai puțin favorabile.

Un sezon 2023 la cereale profitabil încă de la semănat? Se poate! Cu fungicidul Difend Extra

DIFEND EXTRA conține două substanțe active foarte eficiente, difenoconazol 25 g/l + fludioxonil 25 g/l, fiind omologat pentru combaterea fuzariozei cerealelor (Fusarium spp.), a mălurei comune (Tilletia tritici) și a mălurei pitice (Tilletia controversa). Experiența a demonstrat că aceste boli cu transmitere prin sămânță și sol sunt foarte versatile, dezvoltând mereu noi tulpini virulente rezistente la soluțiile obișnuite.

SAFECAP®: Un nou partener împotriva manei la cartof

Produsul, pe bază de cimoxanil 450 g/kg, se prezintă sub formă de granule dispersabile în apă și se dovedește eficient împotriva manei la toate soiurile de cartofi, timpurii și tardivi. Se recomandă includerea SAFECAP în programele preventive și aplicarea sa în amestec cu alte fungicide, atunci când riscul de infectare este mare. De asemenea, produsul oferă rezultate foarte bune și atunci când este utilizat ca tratament curativ.

Noul JAVISE WG. Specialist în combaterea putregaiului cenușiu la vița-de-vie

Noul fungicid sistemic JAVISE WG este specializat în controlul preventiv și curativ al putregaiului cenușiu (Botrytis cinerea) la vița-de-vie. Substanța activă ciprodinil (500 g/kg) face parte din grupa anilinopirimidinelor (FRAC D1), ale căror efecte antifungice împotriva acestui patogen sunt recunoscute la scară largă de peste 20 de ani.