Filtre

  • grid view icon
  • list view icon
Căutare
  • grid view icon
  • list view icon

KUPFER FUSILAN împotriva manei cartofului

Inclus în strategia de combatere a manei cartofului, KUPFER FUSILAN acționează în toate stadiile de infecție cu mana și asigură igiena ridicată a culturii. Poate fi aplicat de maxim 6 ori pe sezon în doză de 2,5 kg/ha, pe aproape toată perioada de vegetație, de la stadiul de rozetă până la maturarea completă a tufei. O situație aparte o reprezintă soiurile timpurii, care sunt foarte vulnerabile și, de aceea, prima stropire trebuie efectuată neapărat înainte de închiderea rândurilor.

ORTUS 5 SC: Acțiune țintită, livezi fără acarieni

Controlul formelor mobile presupune utilizarea unui acaricid cu efect de șoc în fazele critice de dezvoltare, așa cum este ORTUS 5 SC, pe bază de fenpiroximat (51,2 g/l). Substanța activă inhibă respirația celulară a dăunătorului și afectează producția de energie necesară pentru dezvoltarea proceselor vitale ale acestuia. ORTUS 5 SC are eficiență de lungă durată și nu emite vapori. Se aplică în doză de 1 l/ha, o singură dată pe sezon, iar echipamentul de stropit trebuie calibrat cu atenție, astfel încât soluția să pătrundă și în locurile mai greu accesibile.

AZO-SPEED AMINO. Întrebări și răspunsuri despre surplus de calitate la grâu și porumb

Efectele benefice pe care le produce AZO-SPEED AMINO în culturi, modul în care cerealele și porumbul valorifică tot inputul de energie pe care îl primesc, datorită conținutului optimizat de azot, sulf, magneziu și aminoacizi esențiali, îi justifică acestui produs poziționarea ca vârf de gamă la această categorie. Este un produs creat special pentru cerințele specifice din fermă la momentul actual, iar toți fermierii care l-au utilizat deja și-au exprimat intenția de a-l folosi în continuare, ca element integrat firesc în schema tehnologică.

Avertizare de sezon: atacul patogenilor la legume

Datorită proprietăților sale, produsul ajută plantele să tolereze mai bine perioadele de stres. Aplicat către sfârșitul perioadei de vegetație, Syrex Star asigură prelungirea perioadei de păstrare a legumelor în depozit. Se pot efectua 2-3 tratamente pe sezon, la interval de 7-10 zile, în doze variabile, în funcție de specie.

AZO-SPEED AMINO. Marele susținător al producțiilor de porumb

Producția de porumb și acumularea de substanțe din boabe sunt influențate atât de genotip, de calitățile genetice ale hibridului, cât și de mediu și de nutrienții disponibili. Fertilizarea corectă, cu elemente minerale ușor de absorbit de către plante, ajutată de un aport substanțial de aminoacizi, vor ajuta plantele de porumb să-și atingă potențialul. Rezultatul va fi vizibil printr-un număr sporit de boabe pe știulete, o asimilare superioară a substanțelor utile în bob și un MMB mai mare. În plus, aminoacizii au rolul de a crește rezistența plantelor în condiții dificile, susținând fotosinteza, astfel încât porumbul își va utiliza energia exclusiv în scopul dezvoltării vegetative.

AVALON – o nouă soluție împotriva putregaiului cenușiu

Pornind de la incidența ridicată a patogenului și nevoia partenerilor de a se baza pe un plan integrat și eficient, specialiștii Kwizda Agro au inclus în portofoliu un nou fungicid sistemic local, AVALON, sub formă de suspensie concentrată (SC). Acesta acționează preventiv împotriva putregaiului cenușiu (Botrytis cinerea), dar și curativ, cu condiția ca infecția să fie într-un stadiu incipient.