Publicat în Bio

Preocupările pentru măsuri tehnologice mai „curate” există de mult timp la nivelul organizațiilor specializate în protecția și nutriția plantelor, iar acum găsesc un moment propice pentru a ajunge la fermieri.

Mai întâi de toate, trebuie să precizăm că inițiativele de la nivelul organismelor UE sunt dublate de un binevenit curent de opinie în favoarea produselor ecologice (denumirile pot varia, după cum știm, în funcție de diferiți parametri: „ecologic”, „bio”, „organic” etc.). Astfel, observăm și în țara noastră, că tot mai mulți oameni doresc o mâncare cât mai curată, cu un gust cât mai aproape de cel „de odinioară”.

De asemenea, marketingul intern și internațional sub marca „ecologic” ar putea crea un avantaj competitiv din acest mod curat de producție, mai ales în condițiile în care se va bucura de susținere economică și mediatică la nivel european.

Și dacă vorbim despre „odinioară”: noi, specialiștii, știm că gustul bun al legumelor și calitatea producției trebuie să fie dublate de cantitate și de un randament cât mai crescut al culturii. De aceea, Kwizda Agro Romania vă oferă soluții ecologice de protecție și nutriție a plantelor, care să asigure în același timp recolte cât mai ridicate și obținerea de profit.

Agricultura ecologică, o extensie a agriculturii convenționale

Poate că, pentru unii fermieri, a recurge la substanțe cu certificare pentru agricultură ecologică pare dificil. Pentru aceia dintre dumneavoastră mai neîncrezători, vă reamintim că produsele acceptate pentru eco agronomie sunt rodul cercetării și efortului depus de specialiști de nivel înalt și companii de top. Preocupările pentru măsuri tehnologice mai „curate” există de mult timp la nivelul organizațiilor specializate în protecția și nutriția plantelor, iar acum găsesc un moment propice pentru a ajunge la fermieri.

Ai nevoie de consultanță de specialitate?