Doze și indicații aplicare
Viță de vie
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
3 l/ha
Când lăstarii au 20 cm, înainte de înflorit și la formarea ciorchinilor.
3
Broccoli, Conopidă, Varză
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
3 l/ha
Prima la 4-6 frunze, a doua la 10-14 zile de la primul tratament, iar ultima la apariția căpățânii (inflorescenței)
4
10-14 zile
Cereale păioase
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
1 l/ha - 2 l/ha
La răsărire, la începutul înfrățirii și la apariția completă a frunzei stindard
3
Sfeclă de zahăr
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
1 l/ha - 2 l/ha
În etapa de 6-8 frunze și în cea de 10-12 frunze
2
Rapiță
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2 l/ha - 2.5 l/ha
Primăvara devreme și la începutul apariției inflorescenței
2
Tomate, Vinete, Castraveți, Dovlecei, Ardei, Pepene verde, Pepene galben
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2.5 l/ha
Prima aplicare la apariția florilor, următoarele 3 la interval de 14 zile
4
14 zile
Căpșun
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2 l/ha
La intrarea în vegetație, la apariția primei flori, la formarea primului fruct
3
Porumb
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2.5 l/ha
În etapa de 6-8 frunze
1
Morcovi, Ceapă, Praz
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de microelemente
2.5 l/ha
Prima la 2 săptămâni după răsărire, urmate de 2 tratamente la 14 zile în timpul alungirii rădăcinilor
3
14 zile
Pomi fructiferi, Semințoase, Măr, Păr, Gutui, Sâmburoase, Cireș, Prun, Cais, Piersic, Nectarin, Vișin
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2 l/ha, 3 l/ha
La începutul și în timpul înfloritului, La căderea petalelor și în momentul când fructul are dimensiunea unei alune
2
Floarea soarelui
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2 l/ha - 5 l/ha
La apariția calatidiului și la începutul înfloritului
2
Cartof
Situații de stres termic hidric chimic
Carență de Micronutrienți
2 l/ha
La apariția tuberculului și la formarea rândurilor
2