IE is not supported! Please open this website in other browser.

exclusiv eco

Biostimulator WUXAL® ASCOFOL

Aglukon

Biostimulator pe bază de alge brune marine Ascophyllum nodosum, cu adaos de Bor, Mangan și Zinc. Produs Omologat InfoXGen.

Solicită ofertă de preț
  • Substanță activă 3% Bor (B) 38.1 g/l0.8% Mangan (Mn) 10.16 g/l0.5% Zinc (Zn) 6.35 g/l4.9% Extract de Ascophyllum nodosum 62.2 g/l
  • Formulare Soluție lichidă
  • Mod de acțiune n/a
  • Preț listă Ambalaj 1 l - 87 RON / lAmbalaj 10 l - 79 RON / l

Descrierea produsului

WUXAL® ASCOFOL este o suspensie extrem de concentrată extrasă din algele brune Ascophyllum nodosum, culese manual, printr-o „metodă blândă”, iar fabricarea produsului se face din extract proaspăt, neconservat. Conține citochinine, auxine, betaine și polizaharide si microelemente chelatate. Are în compoziție toți adjuvanții specifici gamei WUXAL, fiind îmbunătățit cu tehnologia Xtra Uptake ce facilitează o absorbție mai ușoară de către plantă. Ascofol are un efect stimulator asupra plantelor aflate sub stres fiziologic la începutul perioadei de dezvoltare. Aplicarea produsului stimulează diviziunea celulară a fructelor și legumelor, ceea ce duce la o creștere în dimensiune a acestora. Conținutul ridicat în micronutrienți ajută la formarea și coacerea fructelor. Atât experimentele efectuate, cât și literatura științifică, au demonstrat că extractul de alge marine, cum este cel din WUXAL® Ascofol, îmbunătățește eficiența pesticidelor și îmbunătățește rezistența plantelor la stresul biotic și abiotic. Ingredientele active și substanțele nutritive fac din WUXAL® Ascofol un produs complet, care asigură atât nutriție plantei, cât și dezvoltarea acesteia în condiții de stres biotic și abiotic toate acestea ducând la o producție mai mare de o calitate mai bună.

Doze și indicații aplicare

Cultură**
Agent dăunător
Doză*
Perioadă aplicare BBCH
Număr maxim de aplicări
Timp de pauză

Viță de vie

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

3 l/ha

Când lăstarii au 20 cm, înainte de înflorit și la formarea ciorchinilor.

3

Broccoli, Conopidă, Varză

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

3 l/ha

Prima la 4-6 frunze, a doua la 10-14 zile de la primul tratament, iar ultima la apariția căpățânii (inflorescenței)

4

10-14 zile

Cereale păioase

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

1 l/ha - 2 l/ha

La răsărire, la începutul înfrățirii și la apariția completă a frunzei stindard

3

Sfeclă de zahăr

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

1 l/ha - 2 l/ha

În etapa de 6-8 frunze și în cea de 10-12 frunze

2

Rapiță

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2 l/ha - 2.5 l/ha

Primăvara devreme și la începutul apariției inflorescenței

2

Tomate, Vinete, Castraveți, Dovlecei, Ardei, Pepene verde, Pepene galben

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2.5 l/ha

Prima aplicare la apariția florilor, următoarele 3 la interval de 14 zile

4

14 zile

Căpșun

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2 l/ha

La intrarea în vegetație, la apariția primei flori, la formarea primului fruct

3

Porumb

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2.5 l/ha

În etapa de 6-8 frunze

1

Morcovi, Ceapă, Praz

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de microelemente

2.5 l/ha

Prima la 2 săptămâni după răsărire, urmate de 2 tratamente la 14 zile în timpul alungirii rădăcinilor

3

14 zile

Pomi fructiferi, Semințoase, Măr, Păr, Gutui, Sâmburoase, Cireș, Prun, Cais, Piersic, Nectarin, Vișin

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2 l/ha, 3 l/ha

La începutul și în timpul înfloritului, La căderea petalelor și în momentul când fructul are dimensiunea unei alune

2

Floarea soarelui

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2 l/ha - 5 l/ha

La apariția calatidiului și la începutul înfloritului

2

Cartof

Situații de stres termic hidric chimic

Carență de Micronutrienți

2 l/ha

La apariția tuberculului și la formarea rândurilor

2

Recomandări pentru fermieri