fbpx

KWIZDA AGRO ROMANIA - AGRICULTURĂ LA COTE ÎNALTE

EXPERIENŢĂ INTERNAŢIONALĂ CU APLICABILITATE LOCALĂ

Kwizda Agro Romania, parte importantă a Grupului KWIZDA, aduce fermierilor tehnologie pentru protecţia plantelor, dar şi alte produse necesare agriculturii de azi. Formulările complexe, portofoliul care acoperă tipurile de plante cultivate în România, inovaţia continuă şi fluxul de informaţie oferită fermierilor au condus la o evoluţie rapidă a companiei în ţara noastră.

DE 10 ANI ÎN ROMÂNIA: DE LA PROFESIONIȘTI PENTRU PROFESIONIȘTI

În 2010 Grupul KWIZDA a lansat Kwizda Agro Romania, ce respectă valorile companiei mamă şi valorifică experienţa internaţională, adaptând-o la realităţile pieţei agricole româneşti.

De 10 ani oferim consultanţă fermierilor români deoarece considerăm că know how-ul este de egală importanţă pentru succesul activităţii agricole, alături de priceperea și profesionalismul celor cărora ne dedicăm activitatea.

Am devenit un partener eficient pentru agricultorii români prin competenţă, inovație şi orientare către client, elemente care ne-au susținut să câştigăm rapid un loc important în alegerea fermierilor. Și ne-am propus să continuăm.

VALORILE ÎN CARE CREDEM

INOVAŢIE

Agricultura este un domeniu dinamic: cerinţele economice se schimbă, reglementările naţionale şi europene se modifică, clima se transformă în ritm alert. De aceea, compania noastră găseşte noi răspunsuri, eficiente şi performante pentru ca fermierii să-şi poate desfăşura activitatea cu rezultate foarte bune chiar şi în condiţii neprielnice. Astfel, ne aducem la zi portofoliul şi oferim pieţei produse destinate performanţei şi productivităţii înalte, pentru succesul partenerilor noştri.

PERFORMANŢĂ

Punem la dispoziţia fermierilor produse de o înaltă calitate şi le oferim informaţia necesară.
Echipa noastră este în continuă dezvoltare pentru a fi siguri că know-how-ul şi soluţiile Kwizda Agro Romania sunt accesibile cu uşurinţă pentru agricultorii din toată ţara, la momentul potrivit.

Pilonii activităţii noastre sunt portofoliul variat,
compus din produse de ultimă generaţie şi
consultanţa de înalt nivel. Punem la dispoziţia
fermierilor români produse exclusive, care le
susţin activitatea şi care oferă siguranţa culturilor
şi productivitate crescută.

PROFESIONALISM
ȘI EXPERIENȚĂ

Kwzida Agro Romania s-a
specializat pe distribuţia exclusivă de produse de protecție a plantelor, fertilizanți
și biostimulatori de înaltă performanță. Ţintim să răspundem cerinţelor de productivitate şi calitate a rezultatelor oferind un plan tehnologic integrat. De  asemenea, acordăm o atenţie crescută produselor biologice, ce pot fi incluse atât în agricultura convenţională, cât şi în cea ecologică. Oferim deja un număr crescut de soluţii pentru majoritatea culturilor (biostimulatori, fungicide, insecticide, etc.), noi produse fiind în curs de omologare.

DEZVOLTARE PRIN
PARTENERIATUL
CU FERMIERII

Kwizda Agro Romania câştigă
teren pe piaţa românească.
Succesul nostru se datorează atât portofoliului tot mai bogat şi divers, ce conţine formulări complexe, exclusive pe piața locală și destinate unui număr tot mai mare de culturi abordate de fermierii români, cât și produselor inovative, ce acţionează eficient, precum și echipei de profesioniști care oferă partenerilor knowhow-ul necesar.